Nettigalleria


Suuren maalaustapahtuman päivänä 10. 7. syntyneistä teoksista kootaan nettigalleria!

Sinulla on mahdollisuus saada työsi Maalaustapahtuman viralliseen nettigalleriaan webosoitteessa

http://www.akvarellitaiteenyhdistys.fi/maalaustapahtuma-2017

Toimi näin:

Ota valokuva omasta 10.7. Suomesta maalaamastasi tai piirtämäsi teoksesta ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen maalaustapahtumakuvat@gmail.com. Lähettämällä kuvan, annat tapahtumalle luvan liittää kuvasi nettigalleriaan, tapahtuman instagram-tai facebooksivuille.

Liitä kuvan mukaan julkaistavat tiedot, eli oma nimesi ja / tai ainakin teoksen nimi tai paikkakunta. Kuvan tulee olla jpeg-muodossa, joka on yleisin kuvamuoto digikameroissa ja älypuhelimissa.

Kuvat Facebookissa ja Instagramissa:

Maalaustapahtuman aikana syntyneitä teoksia julkaistaan 10.7. samanaikaisesti myös Facebookissa web-osoitteessa https://www.facebook.com/maalaustapahtuma sekä Instagramissa tilillä @maalaustapahtuma.

Jos käytät Instagramia selaimella tai sinulla ei ole omaa Instagram-tiliä, löydät kuvat osoitteesta https://www.instagram.com/maalaustapahtuma/. Liity mukaan seuraamaan!

Voit myös itse julkaista oman 10.7.2017 maalaamasi teoksen Suomesta omalla Instagram-tililläsi ja merkitä sen Suuren Maalaustapahtuman virallisella hashtagilla #maalaustapahtuma, jolloin se on kaikkien nähtävillä Instagramissa hashtagin #maalaustapahtuma alla. Jos käytät Instagramia selaimella, löydät merkityt kuvat osoitteesta

Suuri Maalaustapahtuma on osa virallista Suomi100-juhlavuoden ohjelmaa, ja presidentti Tarja Halonen on tapahtuman suojelija. Tapahtumapäivä 10.7. on suomalaisen kuvataiteilija Helene Scherjfbeckin syntymäpäivä ja vuonna 2017 nostetaan liput tällöin salkoon juhlistamaan suomalaista kuvataidetta.