Eura - tapahtumat (2018)

2 tapahtuma

TAPAHTUMA ON AVOIN KAIKILLE

Paikka: Kännö (Kännönkuja)
Aika 10.7. klo 12-17


Taideyhdistys Efra ry järjestää Eurassa Kännöllä (Kännönkuja) maalaus- ja teosvälityspäivän ti 10.7. klo 12-17. Tällöin on taiteilijoita paikalla, voit ostaa töitä kotiin tai lahjaksi, voit maalata tai seurata maalaamista kelin mukaan ulkona tai sisällä. Paikalla pienimuotoinen puffetti. Ilmainen koko perheen tapahtuma on tarkoitettu kaikille. Lämpimästi tervetuloa!

Järjestää Taideyhdistys Efra ry.

Lisätietoja
Tuula Orre-Aava
P. 0440463402
TAPAHTUMA ON AVOIN KAIKILLE

Aika: 10.7. klo 11-15
Paikka: Kauttuan Ruukinpuiston talli

"Leikittäiskös? -työpaja lapsille

Taidetyöpaja heinäkuun ajan tiistaisin ja torstaisin klo 11-15 Kauttuan Ruukinpuiston tallissa, ohjaajana Emma Puputti. Kaikenikäiset osallistujat ovat tervetulleita, ja työpajaan on vapaa pääsy.

Rakennetaan yhdessä pienoismallikylä kierrätysmateriaaleista. Tule mukaan osallistumaan kylän suunnitteluun ja toteuttamiseen. Työpaja sopii erityisesti nuoremmille kävijöille, mutta alle kolmevuotiaat tarvitsevat aikuisen avustusta. Pienoismalliteoksella voi myös halutessaan leikkiä. Vanhemmille kävijöille on tarjolla haastavampia tehtäviä teoksen parissa. Työpaja sopii sekä kiireisemmille että pidemmillekin käynneille, osallistua voi missä tahansa vaiheessa. Tervetuloa mukaan! Työpajan järjestää Euran kunnan kulttuuripalvelut."

Lisätietoja
Emma Puputti
emmaepuputti@gmail.com