Janakkala - tapahtumat (2018)

2 tapahtuma

TAPAHTUMA ON AVOIN KAIKILLE

Aika: 10.7. klo 12-16
Paikka: Janakkalan kuvataideyhdistyksen työhuone,
os. Paturintie 2, Turenki

Janakkalan kuvataideyhdistys osallistuu tänä vuonna suureen maalaustapahtumaan tistaina 10.7.

Meillä päivä alkaa klo 12 (huom. aika muuttunut) kokoontumisella Janakkalan kuvataideyhdistyksen työhuoneella, os. Paturintie 2, Turenki. Jalkaudumme maalailemaan lähimaisemiin. Sateen sattuessa maalaamme työhuoneella.

Teokset palautetaan työhuoneelle kello 16. Janakkalan kirjasto on mukana tapahtumassa siten, että saamme käyttöömme kirjaston näyttelyseinän, jossa työt ovat esillä keskiviikosta perjantaihin. Töiden haku perjantaina klo 17-19.

Työt kuvataan ja ne ovat esillä myöhemmin facebookissa ja instagramissa.
Maalauspaikan voit valita itse, voit myös maalata vaikka kotipihallasi, kunhan ilmoitat, että olet mukana ja tuot työsi kello 16 työhuoneelle.


Ilmoittaudu, jos haluat olla mukana / Lisätietoja
Leena Turkka
leena.turkka@gmail.com
0415462954
TAPAHTUMA ON AVOIN KAIKILLE

Aika: 10.7. klo 12
Paikka: Tervakoskella neuvolan viereinen leikkipuisto, Kivimiehentie 2, Tervakoski

Maalaustapahtuman, joka järjestetään Janakkalan Tervakoskella, neuvolan (os. Kivimiehentie 2) vieressä olevassa leikkipuistossa. Tapahtuma on yhteistyössä Janakkalan kuvataideyhdistyksen tapahtuman kanssa ja työt laitetaan esille Janakkalan pääkirjastoon (os. Koulutie 2A), Turenkiin.

Vesivärimaalaus tapahtuma ti 10.7 klo 12.00 on tarkoitettu lapsille. Ajatuksena olisi, että maalattaisiin kaikki yhdelle suurelle paperille. Ja jokainen voisi signeerata oman työnsä. Vien teoksen näytille ja näyttelyn jälkeen kaikki halukkaat voivat saada oman palansa itselleen.

Tuon mukanani tarvikkeet. Aikuiset jos haluatte osallistua, tuottehan omat materiaalit. Voin toimittaa teokset näyttelyyn ja takaisin.

Säävaraus, kun vesisateessa ei oikein vesivärit onnistu. Muistakaa asianmukainen pukeutuminen.

Lisätietoja
Sofia Bagge
sphilove@gmail.com
0405668556