Kristiinankaupunki - tapahtumat (2019)

1 tapahtuma

TAPAHTUMA ON AVOIN KAIKILLE

Aika: 10.7. klo 13.00-22.00
Paikka: Pro Kirkkokatu 1 B ry

Suomi maalaa ja naamiohuvit 10.7.2019 13.00-22.00 Kirkkokatu. Kristiinankaupunki

Järjestäjä Pro Kirkkokatu 1B

Osallistumista, ruokaa, musiikkia, maalausta ja yhdessäoloa.

Kesän avoin ulkoilmatapahtuma koostuu naamioiden valmistuksesta, hyvän ruuan maistelusta sekä iltajuhlista pitkine pöytineen. Tarkoituksena on tehdä hauska katutapahtuma, joka yhdistää eri-ikäisiä ihmisiä.

Maalauspäivä koostuu vapaasta maalaustapahtumasta, kokkailusta, työpajoista, Pop Up ravintoloista ja illan karnevaalihengestä. Tilaisuuteen liittyy reaaliaikainen dokumentointi ja kuvat leviävät somen välityksellä laajalle ja välittäen iloista kaupunkikuvaa.

Tapahtumapaikkana Kirkkokatu on helposti suljettava ja soveltuu ulkoilmatapahtuman järjestämiseen. Kadun reunoille sijoitetaan Pop Up ravintoloita ja työskentely- ja maalauspisteitä sekä pitkä ruokapöytä. Naamioiden maalaamista sekä katukeittiö työpajoja varten varataan materiaaleja yleiseen käyttöön.

Naamioiden maalaus ja kokkailu ovat ensisijaisia, silti kadulle voi tulla maalaamaan ja taiteilemaan muitakin juttuja ja osallistua iltajuhlan koristeluun. Myös maalaustelineitä saa käyttöönsä pientä korvausta vastaan.

Illan Naamiohuveissa (naamiaisissa) herkutellaan ja nautitaan hyvästä ruuasta sekä esityksistä.

Aikataulu. Taiteileminen alkaa klo. 13.00
13. 00-16.00
Naamioiden maalaustyöpajat, koristelutyöpajat, kokkaustyöpajat sekä vapaata taiteilua.
15.00-17.00
Kadun koristelua iltajuhlaa varten
17.00 – 22.00
Naamiaiset. Naamiohuvit sisältävät Pop Up ravintolat, pitkän ruokapöydän ja ohjelmaa Iltajuhlan pöytäpaikkoja varten otetaan ennakkovarauksia pitkin kevättä ja alkukesää. liisukka.oksa@gmail.com

Lisätietoja
Liisukka Oksa
liisukka.oksa@gmail.com