Lapua - tapahtumat (2018)

1 tapahtuma

TAPAHTUMA ON AVOIN KAIKILLE

Aika: 10.7. klo 15-20
Paikka: Kulttuurikeskus Vanha Paukku ja Pyhälahden aukio, Kauppakatu, Lapua

Lyijylankaosaston avoimet nyyttärit goes Kaikki Maalaa!

Tämänkertaiset Lyijylankaosaston avoimet nyyttikestit järjestetään Suomen kuvataiteen päivänä ja sen ympärille olemme rakentaneet kivaa ohjelmaa ´Kaikki Maalaa´ -teemalla. Mukana kertomassa omasta työstään uusi residenssitaiteilijamme belgialainen Gwénola Carrére.

Aloitamme jännittävän päivämme Lyijylankaosastolta klo 15.00, jossa Gwénola kertoo meille itsestään ja esittelee meille töitään.

Kello 16.00 siirrymme maalaamaan inspiroituneena Gwénolan töistä omia maalauksiamme (muistakaa tuoda omat maalaustarvikkeet). Jos sää sallii maalaamme ulkona.

Lopuksi siirrymme Pyhälahden aukiolle osaksi Kesää Kauppakadulla -tapahtumaa klo 18.00, jossa meillä on Lyijylankaosaston ja Taiteilijaresidenssin edustus. Tapahtuman aikana yleisöstä kaikki halukkaat saavat tulla tekemään oman maalauksensa. Christine Jalio vastaa sivutapahtumastamme ja Lyijylankaosasto Luova Yhteisö tarjoaa yleisölle työvälineet.

Lyijäriltä mukaan tulevat voivat tulla maalaamaan omaa työtään, ohjaamaan yleisöä työskentelyssä tai vain juttelemaan ja hengailemaan, tekemään taiteilijan työtä tutuksi.

Tervetuloa lämpimästi! Kaikki mukaan! Tarjolla kivaa ja mielenkiintoista ohjelmaa, mukavaa seuraa ja pientä naposteltavaa!

10.heinäkuuta 2018 klo 15.00–20.00, Kulttuurikeskus Vanha Paukku ja Pyhälahden aukio, Kauppakatu, Lapua


Lisätietoja
Christine Jalio
www.christinejalio.fi
+358 5250524
christine.jalio@gmail.com