Loimaa - tapahtumat (2019)

1 tapahtuma

TAPAHTUMA ON AVOIN KAIKILLE

Aika: 10.7. klo 12-16
Paikka: Vesikosken mylly, Hirvikoskentie 10


Loimaan Taideseura järjestää yhteistyössä Loimaan kulttuuripalveluiden kanssa ulkoilmamaalaustapahtuman Vesikosken myllyllä, joka tulee olemaan maksutta auki yleisölle koko tapahtumapäivän ajan klo 12-16. Myllyn alue on luokiteltu yhdeksi valtakunnallisesti merkittäväksi rakennettujen kulttuuriympäristöjen kohteksi: http://www.rky.fi/read/asp/r_kohde_det.aspx?KOHDE_ID=1780

Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta tai piirtämisestä ei tarvita. Maalaustapahtumassa on mahdollista saada ohjausta värien käytöstä ym. käytännön työskentelystä. Mukaan kannattaa ottaa esim. luonnoslehtiö, paperia tai jokin muu valinnainen maalauspohja, vesivärit, erilaisia piirtimiä tai värit, siveltimiä yms.

Maalaustapahtumassa ohjaajina toimivat kuvataiteilija Pirkko Siivonen-Takku ja kuvataideopettaja Heini Kulmanen. Heini ohjaa etenkin nuoria. Ota mukaan omat maalausvälineet tai lainaa paikanpäältä.

Historiallinen Vesikosken mylly on auki yleisölle koko tapahtumapäivän ajan klo 12-16 ja paikalla on 4H-yrittäjiä myymässä tuotteitaan.

Lisätietoja
Monika Antikainen
kulttuurisihteeri
monika.antikainen@loimaa.fi
puh 02 7611 210 / 050 470 8767
http://www.loimaantaidemuseo.fi