Tammela - tapahtumat (2018)

1 tapahtuma

TAPAHTUMA ON AVOIN KAIKILLE

Aika: 10.7. klo 11.17
Paikka: Korteniemen perinnetila, Korteniementie 270, Tammela


Tiistaina 10.7.2018 klo 11-17 Korteniemen perinnetila
Korteniemessä vietetään ensimmäistä kertaa Suomen kuvataiteen päivää, vaikka suomalainen kuvataide sai oman nimikkopäivänsä jo vuonna 2004. Päivä on myös Helen Scherfbeckin syntymäpäivä. Korteniemessä juhlistetaan päivää avoimella kutsulla tulla maalaamaan ja piirtämään Suomalaiseen perinnemaisemaa, jota monet 1910-luvun taiteilijatkin kuvasivat.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi Liesjärven kansallispuiston Korteniemen perinnetilalle (Korteniementie 270, Tammela) Helen Schjerfbeckin syntymäpäivänä eli Suomen kuvataiteen päivänä tiistaina 10.7.

Noin sata vuotta sitten moni taiteilija kuvasi arkielämää, päivänsankari mukaan lukien. Haluamme kutsua tämän päivän taiteilijoita ja kaikkia kiinnostuneita kuvataiteen päivän kunniaksi piirtämään ja maalaamaan kauniiseen, suomalaiskansalliseen maisemaan. Tilalla on hiiliä ja paperia, mutta kannattaa ottaa omat värit ja muut välineet mukaan. Olemme saaneet luontokeskukselta myös kaksi isoa vanerilevyä, joihin toivomme kaiken ikäisten tekevän yhteisöllisen teoksen sabluunamaalausta käyttäen.

Yhteistyössä: Kulttuuriyhdistys Kuvio ry, Tammelan kunta, Metsähallitus ja Eerikkilän Urheiluopisto

Lisätietoja
Outileena Uotila
040 825 4454